Новини сайту

Apple Watch будуть здатні автоматично викликати службу порятунку в екстрених ситуаціях

Apple Watch будуть здатні автоматично викликати службу порятунку в екстрених ситуаціях

Deleted user -
Number of replies: 0


Не секрет, що Apple Watch являють собою точний монітор серцевого ритму. Порівнявши роботу датчика годин з показаннями професійного кардіомонітора, інженери прийшли до висновку, що обидва пристрої показують практично ідентичні результати. За допомогою вбудованого пульсометра, акселерометра і інших датчиків Apple Watch здатні фіксувати екстрені події і реагувати на них певним чином. Відповідну заявку Apple оформила в Бюро патентів і торгових марок США.

Apple Watch, здатні кожні 5 секунд зчитувати дані серцевого ритму, дозволяють контролювати роботу серця. Так, якщо акселерометр зафіксує раптову зупинку руху, після чого у користувача зникає пульс, то годинник визначать, що стався серцевий напад і викличуть швидку допомогу.

У патенті Apple описує методи, які дозволять зменшити ймовірність помилкового спрацьовування функції. У деяких випадках користувачеві знадобиться підтвердити критичну ситуацію з допомогою голосу або дотиком до екрану. Apple Watch можуть використовувати дані GPS-модуля iPhone, щоб визначити, що користувач знаходиться в місці занять екстремальними видами спорту, і тимчасово відключити деякі сигнали.