Увага! Рекомендації стосовно встановлення лічильника відвідувань сторінок наукового репозитарію!

Обов"язковою вимогою є встановлення лічильника відвідувань на особисті сторінки репозитарію науковців університету. Для цього необхідно:

1.      Відкрити файл з науковим доробком працівника (наприклад: Зачко Олег Богданович.htm) наступним чином: виділити назву файлу та клікнути правою клавішею миші, потім з меню, що випадає вибрати ВІДКРИТИ З ДОПОМОГОЮ, і тоді вибрати БЛОКНОТ

2.      В відкритому файлі знайти фрагмент коду, який починається з рядка <body. Для зручності пошуку використайте комбінацію клавіш CTRL+F, і введіть фрагмент в поле пошуку. Після символу >, який закриває комбінацію символів починаючи з фрагменту <body  поставити курсор і скопіювати наступний фрагмент тексту:

 

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><a href="http://counter.co.kz" target="_blank"><span

style='text-decoration:none;text-underline:none'><img border=0 width=120

height=20 id="_x0000_i1025"

src="http://counter.co.kz/CounterCoKz?page=ubgd.lviv.ua_moodle_pluginfile.php_13409_mod_folder_content_4_ЗачкоОлегБогданович.htm_forcedownload_1&amp;style=odometer_sm&amp;digits=8"

alt="Лічильник відвідувань"></span></a></p>

 

3. Те, що позначено червоним кольором необхідно виправити. Дані для виправлення кожен викладач може взяти з веб-адреси власного наукового доробку за 2011 р. Для прикладу, веб-адреса Лабач Марти Миколаївни має вигляд:

 

http://virt.ldubgd.edu.ua/pluginfile.php/13439/mod_folder/content/1/Лабач%20Марта%20Миколаївна.htm?forcedownload=1

 

Після виправлення фрагмент тексту, який ми маємо вставити матиме вигляд:

 

 <div class=Section1>

<p class=MsoNormal><a href="http://counter.co.kz" target="_blank"><span

style='text-decoration:none;text-underline:none'><img border=0 width=120

height=20 id="_x0000_i1025"

src="http://counter.co.kz/CounterCoKz?page=ubgd.lviv.ua_moodle_pluginfile.php_13439_mod_folder_content_1_ЛабачМартаМиколаївна.htm_forcedownload_1&amp;style=odometer_sm&amp;digits=8"

alt="Лічильник відвідувань"></span></a></p>

 

По суті, ми в даному фрагменті тексу міняємо три параметра: перший – після  pluginfile.php_, далі – після folder_content_, і третій параметр – власне прізвище, ім‘я та по-батькові, як показано в приладі, без прогалин.

4.      Останній етап – файл зберігаємо та завантажуємо в науковий депозитарій. Якщо все зроблено вірно – на сторінці наукового доробку працівника буде висвітлюватися лічильник відвідувань.

 

Остання зміна: Monday 6 February 2012 3:14 PM