Відгуки про анкетування!

Відгуки про анкетування!

Полотай Орест Іванович -
Number of replies: 8

Прошу висловити свої враження від анкетування під час дистанційного навчання!

In reply to Полотай Орест Іванович

Відгуки про анкетування!

Вавринів Олена Степанівна -
Фото Навчально-науковий інститут психології та соціального захисту
Надіюся анкетування буде інформативним) У сьомому запитанні мені хотілося б вибрати не лише один варіант відповіді! Наприклад: особи, які мають медичні обмеження для одержання регулярної освіти - для них думаю це було б дуже зручно. Або студенти, які бажають одержати другу паралельну освіту заочно.

Відгуки про анкетування!

Міщенко Оксана Михайлівна -
Фото Навчально-науковий інститут психології та соціального захисту

У питанні : "На які соціальні групи на Вашу думку найбільше орієнтується дистанційна освіта?" мені бракувало можливості відмітити декілька варіантів із запропонованих. 

Відгуки про анкетування!

Думас Ірина Зіновіївна -
Фото Навчально-науковий інститут цивільного захисту

Підтримую попередні коментарі про неможливість обрати декільки відповідей. У питанні 8 Чи бажаєте ви взяти участь у впровадженні дистанційного навчання відсутня графа про небажання брати участь (не те, щоб я не хочу) - просто мала б бути така можливість і вказано основного користувача ДН - учень (все ж ми орієнтуємося на студентську аудиторію, принаймі зараз, тому варто якось відкоригувати) 

Attachment Screenshot_7.jpg

Відгуки про анкетування!

Думас Ірина Зіновіївна -
Фото Навчально-науковий інститут цивільного захисту

Через відсутність обирання декількох відповідей питання 5 Від чого залежить ефективність дистанційного навчання  теж залишилося в моїй анкеті обділеним. Там можна було практично кожен пункт вибрати як дуже важливу складову.

Attachment Screenshot_8.jpg