Posts made by Думас Ірина Зіновіївна

Picture of Навчально-науковий інститут цивільного захисту
Щиро гадала, що можна здати тест до теми 2 до 23:59 (як було минулого тижня). Розумію, що всі відмінники може і здали вже, але обставини бувають різні)). Під час вступного очного заняття було оголошено саме таку годину!

В моєму випадку прямо під час виконання тесту(о 23:03), поки я думала і клікала по певних налаштування ВУ, щоб знайти відповідь, якось автоматично тест закрився і відправив отих кілька моїх відповідей. 

І я отримала "справедливу" двійку і опис моєї роботи "Погано" 

Я вважаю, що це недоліки налаштувань і  прошу про можливість здати тест повторно (без стягнення штрафних балів за невчасне пройдення)

Дякую 

P.S. Додаю скрін з даними - чітко видно годину на моєму комп'ютері (23:03) і зовсім іншу годину і вас. 

Attachment Screenshot_18.jpg

Курс - "Грунтознавство".

Курс розрахований для студентів першого курсу бакалаврату (101 "Екологія")

Для вивчення курсу передбачено 144 год (з них: 32 лекційних заняття, 64  - практичних, решта - самостійна робота)

Здобуті у процесі вивчення курсу знання та вміння будуть використані та закріплені під час літньої навчальної еколого-ландшафтознавчої практики.

Підтримую попередні коментарі про неможливість обрати декільки відповідей. У питанні 8 Чи бажаєте ви взяти участь у впровадженні дистанційного навчання відсутня графа про небажання брати участь (не те, щоб я не хочу) - просто мала б бути така можливість і вказано основного користувача ДН - учень (все ж ми орієнтуємося на студентську аудиторію, принаймі зараз, тому варто якось відкоригувати) 

Attachment Screenshot_7.jpg

Через відсутність обирання декількох відповідей питання 5 Від чого залежить ефективність дистанційного навчання  теж залишилося в моїй анкеті обділеним. Там можна було практично кожен пункт вибрати як дуже важливу складову.

Attachment Screenshot_8.jpg
Вітання усім! 

Очікую від курсу здобуття навичок  і знань, які допоможуть мені легше і вільніше користуватися  віртуальним університетом! І отримую додатковий досвід навчання на онлайн курсі, завдяки чому зможу краще розуміти студентів та вдосконалювати власні курси.